Landschapstekening

logo LST

Als steunpunt voor circuskunsten kreeg Circuscentrum de opdracht om een landschapstekening op te maken van de Vlaamse circussector. Deze landschapstekening biedt een gedetailleerde weergave van het huidige circuskunstenlandschap, inclusief inzichten in de actoren, dynamieken, relaties, praktijken, trends, thema's en noden binnen de context van een samenleving die sterk verandert. Het is niet alleen een momentopname, maar ook een gemeenschappelijk leertraject dat de sector samenbrengt om te reflecteren, te leren en te groeien.

Ter voorbereiding op de officiële lancering in november 2024 zullen we hier regelmatig tussentijdse resultaten, bevindingen, analyses en opiniestukken delen.

SAVE THE DATE: Lancering van de Landschapstekening Circuskunsten

Noteer alvast in je agenda: in november 2024 zal Circuscentrum de langverwachte Landschapstekening Circuskunsten lanceren.
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden waarin we de resultaten, inzichten en aanbevelingen van ons gedeelde traject zullen presenteren.

Blijf op de hoogte voor meer details en zorg dat je erbij bent om samen met ons de toekomst van de circuskunsten in Vlaanderen te vieren!

Heb je nog vragen over de landschapstekening, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via [email protected] of [email protected].