Circusnachten 2024

circusnachten

Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 november gaat er overal ter wereld extra aandacht naar circus. Ook in Vlaanderen en Brussel willen we dat weekend circus in de spotlights zetten. Daarom bundelen we alles wat er dat weekend te beleven is op circusvlak in Vlaanderen onder de noemer Circusnachten.

Doel: Vlaanderen en Brussel een weekend lang overspoelen met circus en zo extra (media-)aandacht vragen voor de rijkdom van de sector. We nemen alle circusactiviteiten in Vlaanderen op in het overzicht, groot- of kleinschalig, tonen of zelf doen, professioneel of vrije tijd.

Hieronder vind je een handig overzichtje van de voorlopige planning van Circusnachten 2024

Programmeer je zelf circus tijdens het weekend van Circusnachten? Speel je ergens? Geef je een workshop? Hou je een open atelierwerking? Laat het snel weten en we nemen je initiatief op in ons overzicht dat naar de Vlaamse pers gaat én in het overzicht van het internationale initiatief La Nuit du Cirque. Samen met twee circusartiesten plannen we dat weekend ook een tour door Vlaanderen. Misschien komen we jouw circusplek wel bezoeken.

Meer info en een initiatief melden: [email protected]

Goed om te weten! In 2025 gaat Circusnachten door op 14, 15 en 16 november. Noteer het alvast in je (programma-)agenda.

Circusnachten 2023

Nieuwsgierig naar hoe het er in 2023 aan toe ging?