Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

There There Company – Carrying my father

26 april 2020

CC Palethe Pelt en CC De Adelberg Lommel slaan de handen in elkaar voor een culturele trip langs drie zalen in Pelt en Lommel. Een bus brengt je langs deze plaatsen waar je telkens pareltjes van voorstellingen te zien krijgt. We zorgen tussendoor voor een lekker hapje en drankje. Wij starten om 10.30 uur met koffie en gebak in CC Palethe. Daarna krijg je volgende voorstellingen te zien:

There There Company: ‘Carrying my father’
Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten.
Concept en regie: Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen
Spel: Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren & Jan De Cooman

Compagnie Cecilia: ‘De broers Geboers’
Marnix Geboers komt uit het prison. Zijn vrouw is ondertussen met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan verkleedt zich als vrouw. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog eens onverwachts opduikt en de Rus Andreï – de nieuwe vriend van hun ma – zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij Marnix de stoppen door. Hilarisch, maar ook aandoenlijk, pijnlijk maar ook hartverwarmend.
tekst en regie: Arne Sierens
spel: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Tom Ternest, Tania Van der Sanden, Wim Willaert

The Romans
Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen brachten eind jaren ’80 harmonieuze gitaristieke powerpop met The Romans. Voor onze trilogie komen ze graag weer samen! Schraap alvast de keel voor no-nonsense-loud-rock-singalong op een avond met veel luide en feedbackende gitaren en hier en daar een nummer van een andere groep waarin broers vertoefden ….

Locatie

CC Palethe
Overpelt,