Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Star Bugs Comedy met ‘Jump!’ bij vzw Kaaimannen

november 21 @ 15:00 - 17:00

Op zondag 21 november haalt de vzw Kaaimannen, bekend van het straattheater- en circusfestival Theater aan Twater, een van hun internationale tophits terug, maar dit keer naar de schouwburg van Cc De Steiger in Boom: Star Bugs Comedy. Een ideale zondagnamiddagvoorstelling voor de hele familie ook.

Deze drie Zwitsers, die moeilijk te omschrijven vallen maar ook wel de beste hiphop clowns van de wereld worden genoemd, zijn na een wereldtournee opnieuw in Europa beland en spelen in ons land maar drie voorstellingen. Jump brengt hen opnieuw internationaal in meer dan 30 landen, van New York tot Tokyo.. de vliegmiles lopen op evenals het applaus. Met hun hilarische shows speelden ze over de hele wereld, zaten ze in tientallen tv-shows en wonnen ze talrijke prijzen op festivals. Zo wonnen ze viermaal een prijs op het gerenommeerde circusfestival van Monte Carlo.

In Jump! – hun tweede zaalshow – brengen ze opnieuw een show waarbij de tranen over je wangen zullen rollen. Ideaal voor een publiek vanaf 5+.

Trailer Jump!

Opbrengsten van de voorstelling gaan integraal naar Circus Kummelé, het sociaal circusatelier van de Kaaimannen. Dat startte onlangs weer op in Boom in de kapel van het voormalige Clarissenklooster aan de Gasstraat. Kandidaten om circuslessen te volgen zijn daar elke donderdag welkom van 16u tot 18u en krijgen er les van het Antwerpse Ell Circo d’Ell Fuego.

Gegevens

Datum:
november 21
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
www.kaaimannen.be

Organisator

vzw Kaaimannen

Locatie

CC De Steiger
Henri Spillemaeckersstraat 9
Boom, 2850 België
+ Google Maps
Site:
https://www.desteigerboom.be/