Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sawdust Symphony – Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck

oktober 9 @ 18:00 - 19:00

Drie circusartiesten werden tijdens hun opleiding aan Codarts Circus Arts vrienden. En vrienden doen nu eenmaal graag leuke dingen samen. Dus waarom geen voorstelling maken vanuit hun gezamenlijke passie voor vakmanschap, objectmanipulatie en de geur van vers gezaagd hout. En waarom er dan ook niet onmiddellijk een pareltje van maken. Dat is wat gebeurde.

Het werd bijzonder en eigentijds circus met powertools als drilboren, schuurmachines en automatische zaagmachines. Reken op absurde situaties, verhalende voorwerpen en subtiele humor. En met heel veel zaagsel en een waanzinnig decor.

In een maatschappij waar ouderwets vakmanschap lijkt te verdwijnen, speelt deze creatie in op het menselijk verlangen om alsmaar te blijven creëren: het proces van idee tot werkelijke constructie, de relatie tussen de mens en zijn gereedschap en de tragiek van het werken aan een project. De drie geobsedeerde personages nemen het publiek mee in een unieke doe-het-zelf ervaring. ‘Sawdust Symphony’ is een intense dialoog tussen frustratie, euforie en de geur van benzine.

Gegevens

Datum:
oktober 9
Tijd:
18:00 - 19:00
Site:
https://www.perplx.be/soiree-9-oktober-2022/

Organisator

PERPLX
Site:
https://www.perplx.be/

Locatie

PERPLX vzw
Kortrijk-Marke, 8510 België + Google Maps
Site:
https://www.perplx.be/