Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Première H O M A N tijdens Soirée PERPLX

december 11 @ 20:15 - 21:45

Tijdens een bijzonder Soirée PERPLX van de gelijknamige werkplaats in Kortrijk, gaat H O M A N van Vincent Bruyninckx (BE) & Vejde Grind (SE)/Collectif Malunés in première.

H O M A N – Een verwijzing naar de mens? Een referentie naar thuis? Naar de man? Of misschien een suggestie voor noch echt thuis, noch helemaal menselijk. Niet helemaal man. Niet helemaal wat je denkt dat het is. Niet helemaal wat je dacht te herkennen. Bijna, maar niet helemaal.

TWEE LICHAMEN bezetten de scène:
Vejde Grind, 1.90m, 80kg, Swedish cave-man body type.
Vincent Bruyninckx, 1.70m, 60kg, Belgian french fry body type:
De voorstelling is geïnspireerd op onze gevoelens in relatie tot de gedachte: “Wat gebeurt er na de ondergang van de mensheid?” Als makers is het onze bedoeling om existentiële vragen te stellen, eerder dan ze te beantwoorden. Wij geloven dat de antwoorden voortdurend veranderen in de evoluerende lijn die het leven is. Onze focus ligt daarom op het observeren van- en reflecteren over deze thema’s met ernst en humor; zowel in relatie tot onze praktijk als tot ons publiek. We nodigen ons publiek uit voor een intieme reis, in de zoektocht naar het heden.

Een heerlijke creatie die ‘geshortlist’ werd door de internationale jury van de laatste editie van circusnext; www.collectifmalunes.be

Gegevens

Datum:
december 11
Tijd:
20:15 - 21:45
Site:
https://www.perplx.be/soiree-11-12-2021/

Organisator

Perplx
Site:
https://www.perplx.be/

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps