Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OKidOK – Slips Inside

februari 15

Pierrot en Marcel hebben lichamen om van te dromen: gespierd, elegant, knap en vaardig. Daarenboven zijn ze overtuigd van hun eigen grenzeloze kwaliteiten. Met een straffe demonstratie willen ze iedereen van hun kunnen overtuigen. In een voortdurende strijd proberen ze elkaar te overtroeven met uitzonderlijke krachttoeren en behendigheidsoefeningen. De flaters van Pierrot en de blunders van Marcel leveren heerlijk hilarisch bewegingstheater op. Een uur lachen geblazen, zonder woorden.

Het Waalse duo Okidok staat al jaren aan de top van de internationale, humoristische circusacts. In Slips Inside brengen ze woordeloos bewegingstheater, ondersteund door vocale fraseringen. Maar de esthetiek is ditmaal van een andere orde dan bij eerdere voorstellingen. De maquillage en de grote clownsschoenen ruimen plaats voor de zekerheid en de duidelijkheid van het naakte acrobatenlichaam.

Vanuit de basisregels van het circus, het etaleren van krachttoeren en het tonen van hun behendigheid, leren we de twee personages kennen met hun specifieke gektes, hun verzuchtingen, hun onhandigheden en hun flaters.

Gegevens

Datum:
februari 15
Website:
http://www.ccdiest.be/e1031/slips-inside

Locatie

CC Diest
Citadel
Diest,
Website: