Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo

14 december 2018 - 30 december 2018

Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment!

Na het overdonderend succes in Mechelen en Lier bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark van Lommel. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus!

Vóór elke voorstelling kan je genieten van sfeervolle randanimatie, gebracht door talent uit Lommel. Laat je betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door.

Gegevens

Begin:
14 december 2018
Einde:
30 december 2018
Website:
http://www.ccdeadelberg.be/programma/2018-2019/circustheater

Locatie

CC De Adelberg
Lommel, België