Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Circus Triple Bill

6 december 2019

Afgelopen seizoen presenteerden we de eerste keer een Circus Double Bill. Dat was voor ons, het publiek en de artiesten zo’n fijne ervaring dat we nu een stapje verder gaan. Wij presenteren u deze keer een Circus TRIPLE Bill. Drie voorstellingen dus voor de prijs van één!

Tea Time Company: ‘Stick-Stok’ (NL)
“Stick-Stok” is een ode aan de moderne samenleving. Tea Time Company heeft speciale sticks gebouwd om hoger te springen, zich verder vooruit te stuwen en sneller te bewegen. En nu zijn ze niet meer te stoppen, met vallen en opstaan.

Panama Pictures: ‘Stripped’ (NL)
‘Stripped’ is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid. Met Panama Pictures ontwikkelt choreograaf Pia Meuthen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien.

Duo André-Leo: ‘Act with Roue Cyr’ (F/BE)
Zes jaar geleden hadden Jean-Baptiste André en Robin Leo een briljant idee: ‘Een Cyrwheel is veel leuker met twee.’ Ze werden met deze voorstelling bekroond met een bronzen medaille op het ‘Festival Mondial du Cirque de Demain’ in Parijs en een zilveren ster op het ‘Young Stage’-festival in Basel.

Locatie

CC Palethe
Overpelt,