Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Circus Ronaldo – SWING

27 september 2019 - 29 september 2019

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Met de voorstelling SWING opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de 20e eeuw. SWING is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie.

Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper construeerde speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl van de jaren ’40.

Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag. Het zestal van SWING charmeert niet alleen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.

Gegevens

Begin:
27 september 2019
Einde:
29 september 2019
Website:
https://www.ccdekern.be/nl/event/61033/swing

Locatie

CC De Kern
Wilrijk, België