Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Circus Ronaldo – La Cucina dell’Arte

7 november 2019 - 8 november 2019

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’. De dwaze, menselijke machtsspelletjes zijn ook in La Cucina dell’Arte het hoofdthema. De hiërarchie achter de potten en pannen en de relatie tussen de meesterkok en het keukenhulpje zijn droomsituaties voor deze clowns.

Danny Ronaldo ging in de leer bij de Siciliaanse meesterpizzaiolo Paolino Bucca en een 19de eeuwse keukenkar op karrewielen werd aanzienlijk gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen. Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het ‘breekbare’ spektakel beginnen…

La Cucina ontving sinds 2002 vijfsterrenrecensies en staande ovaties van Reykjavik tot Lissabon, van Sydney tot Hong Kong. Ook in ‘t Blikveld trok deze voorstelling eerder al uitverkochte zalen in 2005 en 2011. Na meer dan 500 voorstellingen, 150. 000 km op rondreis, 4.500 gebroken borden en meer dan 800 kg deeg, willen Danny en David Ronaldo hun tour in schoonheid eindigen.

Gegevens

Begin:
7 november 2019
Einde:
8 november 2019
Website:
https://www.blikveld.be/activiteiten?taxonomie=20

Locatie

GC ’t Blikveld
Bonheiden, België