Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circus Ronaldo – De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo

13 december 2019 - 29 december 2019

Circus Ronaldo strijkt met een heus authentiek circusdorp neer op het Warandeplein. Drie weken lang kan je je komen warmen aan het magische kerstfeest van dit beroemde, Vlaamse familiecircus.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus!

‘De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo’ is een bruisende feestavond met een melancholieke nacht en soms al eens een klein wonder. Het is een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment.

Gegevens

Begin:
13 december 2019
Einde:
29 december 2019
Site:
https://www.warande.be/programma/3851/Circus_Ronaldo/De_Wonderlijke_Kerst_van_Circus_Ronaldo/

Locatie

CC De Warande
Turnhout,