Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

juni 2019

Zomer van Antwerpen

juni 28 - augustus 24
Antwerpen 2000 België

Zomer van Antwerpen bestaat 25 jaar. Drie circussen mogen dit jubileum van dichtbij meemaken: Circus I Love Youe, Nofit State en Circus Ronaldo, dat met de voorstelling SWING liefst 8 weken lang te bewonderen is.

Meer weten »

juli 2019

De Donderdagen: Les Hirondelles, Cie Charlie en Die Verdammte Spielerei

juli 18
Appelterre-Eichem Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Les Hirondelles, Compagnie Charlie en Die Verdammte Spielerei op het programma.

Meer weten »

Miramiro

juli 19 - juli 23
Gent Gent, Oost-Vlaanderen België

Miramiro, festival voor circus, theater, dans, performance… infiltreert in het stedelijk weefsel van Gent en brengt zo mensen samen in gemeenschappelijke verwondering. Want Miracles Matter. Op het programma: Duo André-Leo, Compagnie Defracto, Mardulier & Deprez, Collectif Malunés, Alexander Vantournhout, Le P'tit Cirk, Circus Mefisto, Post uit Hessdalen, There There Company en meer.

Meer weten »

Planeet Sierk

juli 20 - juli 24
Gent Gent, Oost-Vlaanderen België

Circusplaneet slaat met Planeet Sierk (tot vorig jaar het Jeugdcircusfestival) haar vleugels uit in Gent. Geniet van een frisse mix van aanstormend talent en (inter)nationale circustoppers in het Baudelohof en een geheel nieuw workshopconcept en circusvoorstelling op Miramiro.

Meer weten »

De Donderdagen: DDF Crew en Cie Dyptik

juli 25
Graanmarkt Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan DDF Crew en Cie Dyptik op het programma.

Meer weten »

augustus 2019

De Donderdagen: Be Flat en Cie Balancetoi

augustus 1
Graanmarkt Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Be Flat en Cie Balancetoi op het programma.

Meer weten »

Strapatzen

augustus 3 - augustus 4
Sint-Pieters-Leeuw & Wambeek

Straattheaterfestival in Sint-Pieters-Leeuw en Wambeek (Ternat) met onder meer Cie Mauvais Coton, DYNE, Frank Poelvoorde en Alles loopt op rolletjes.

Meer weten »

De Donderdagen: Kate & Pasi en Amoukanama Circus

augustus 8
Ninove Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Kate & Pasi en Amoukanama Circus op het programma.

Meer weten »

De Donderdagen: Shakti Olaizola en Mirador

augustus 15
Ninove Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Shakti Olaizola en Mirador op het programma.

Meer weten »

HAASte Töne?!

augustus 16 - augustus 18
Eupen

Straattheaterfestival in Eupen met o.m. Cie Pol & Freddy, De Vuurmeesters, OKidOK en TeaTime Company.

Meer weten »

Chassepierre

augustus 17 - augustus 18
Florenville België

Het oudste straattheaterfestival van België, met dit jaar onder meer Be Flat, Cie Defracto, Les P'tits Bras, Leandre, Chloé Moglia en vele anderen op het programma.

Meer weten »

De Donderdagen: Cie 100 Racines en Mobil&Casier

augustus 22
Ninove Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Cie 100 Racines en Mobil&Casier op het programma.

Meer weten »

Cirk!

augustus 23 - augustus 25
Aalst

Drie dagen per jaar verandert Aalst in één grote circusstad. Op elk plein valt er wel iets te beleven. Op het programma staan Carré Curieux, Cie Rhizôme, Gravity & Other Myths, Cie Barolosolo, Mobil&Casier, De Machienerie, Mardulier & Deprez, Tall Tales Company en veel meer.

Meer weten »

Internationaal Straattheaterfestival Beveren

augustus 23 - augustus 25
Beveren België

In augustus vindt voor de 14de keer op rij het Internationaal Straattheaterfestival Beveren plaats. Ook dit jaar blijven we met veel plezier op onze nieuwe locatie. De vaste acts vindt u dus opnieuw op het Oud Atletiekplein in de Diederik Van Beverenlaan en op de speelplaats van KA Beveren/BS De Bever in de Donkvijverstraat. De walking acts en installatieacts vindt u uiteraard langs het parcours in de centrumstraten: Donkvijverstraat, Yzerhand, Vrasenestraat, Warande, Grote Markt en N70. Humor, (lucht)acrobatie, een vuuract,…

Meer weten »

Rue du Bocage

augustus 24 - augustus 25
Herve

Straattheaterfestival in Herve, met onder meer Karel Casier en Cie Alta Gama op het programma.

Meer weten »

Circusfestival Clinge

augustus 24
Clinge Clinge, Nederland

Kleinschalig en underground circusfestival, georganiseerd door circusmensen voor circusmensen en buurtbewoners in Clinge (NL).

Meer weten »

De Donderdagen: Avis de Tempête en Takapa

augustus 28
Graanmarkt Ninove, België

Elke donderdagavond van juli en augustus kan je in Ninove terecht voor circus en straattheater van de bovenste plank. Vandaag staan Avis de Tempête en de vuurshow van Takapa op het programma.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen