Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Evenementen worden geladen
Zoeken

Evenementenweergavenavigatie

Toekomstige evenementen

Evenementenlijstnavigatie

juli 2018

Zomer van Antwerpen

juli 1 - september 23
Zomerbar,
Sloepenweg, Antwerpen, België

Met Akoreacro, Carré Curieux en Cirque Aïtal heeft de Zomer van Antwerpen opnieuw een straf circusprogramma in de aanbieding. Onmogelijk te missen, want de speelreeksen zijn érg uitgebreid.

Meer weten »

Zomertour Circus Barones

juli 1 - augustus 20
West-Vlaanderen

Circus Barones trekt deze zomer met ‘Een reis rond de wereld’ achtereenvolgens naar Wervik, Waregem, Torhout, Middelkerke, Bredene en De Haan.

Meer weten »

De Donderdagen

juli 5 - augustus 16
Graanmarkt,
Ninove, België

Zeven donderdagavonden circus en straattheater, met onder meer Gandini Juggling, Circus Marcel, Circus Katoen, Sitting Duck, Cirque Exalté, Circolito en Cirkus in Beweging. Op diverse locaties in Ninove.

Meer weten »

Circus Ronaldo – SWING

juli 5 - juli 22
Onbenoemde locatie,
Mechelen, België

Verwacht je niet aan grote dramatiek maar wel aan een swingende mélange van circus en variété. Een donkere melancholie van verweerde glitter en met een oppeppende cadans die je nog meer van je bank laat wippen dan de hippe elektronische beats van de discotheek. Met SWING keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Ronaldo speelt achtereenvolgens in Leest, Battel en Muizen, verschillende deelgemeenten van Mechelen.

Meer weten »

Jeugdcircusfestival

juli 15 - juli 18
Baudelohof,
Gent, België

Jong en minder jong talent, nationale en internationale namen, workshops en cabarets, allemaal in goede banen geleid door Circusplaneet.

Meer weten »

Cirque Plus

juli 20 - juli 22
Tuin Grootseminarie,
Brugge, België

Interessante mix van internationale kleppers (Cie H.M.G., Circo Eia, Marcel et ses Drôles de Femmes), nationale toppers (Collectif Malunés, Duo Berlingo, Mardulier & Deprez, Sitting Duck), aanstormend talent (Kameloso, PeeJay, Rudi) en lokale circusateliers (Circus Zonder Handen, Circusplaneet, Ell Circo d’ell Fuego, Woesh).

Meer weten »
augustus 2018

StraPatZen

augustus 4 - augustus 5
Sint-Pieters-Leeuw & Wambeek

Straattheater in het Pajottenland en de Zennevallei, met onder meer Faboluka, Cie des Chaussons Rouges, Doble Mandoble, Krijmfresj en De Machienerie.

Meer weten »

Theater op de Markt

augustus 9 - augustus 12
Hasselt

Vier dagen ijzersterk circus, theater, dans, performance en installaties. Met o.m. Carré Curieux, Le P’tit Cirk, Eia en Studio Orka.

Meer weten »

Haaste Töne

augustus 17 - augustus 19
Eupen

Fijn straattheaterfestival in de Oostkantons met o.a. Cie des Chaussons Rouges, Cirq’ulation Locale en Cie Scratch.

Meer weten »

Cirk!Aalst

augustus 24 - augustus 26
Aalst

Al tien jaar lang mag Aalst zich naast carnavalsstad ook volwaardig circusstad noemen. Met grote spektakels, intieme parels en unieke projecten – allemaal gratis – op tientallen locaties in de stad trekt Cirk! terecht veel aandacht. Op het programma o.a. Cie Be Flat, Duo Berlingo, Cie Ea Eo, Race Horse Company en Le P’tit Cirk.

Meer weten »
september 2018

Brouwsels op Straat

september 1 - september 2
Onbenoemde locatie,
Eke, België

Brouwsels op Straat is een spektakel dat het eerste weekend van september het centrum van Eke volledig op zijn kop zet. Ruim 10000 bezoekers overspoelen dan de volledige dorpskern om gedurende 2 dagen te genieten van een spektakel vol acrobatie, theater, oogverblindende stunts en magie.

Meer weten »

Sinjor Circo: Cie BUNKr

september 2
De Coninckplein,
Antwerpen, België

Een roestige kermismolen, rijp voor het schroot, komt met veel liefde en muziek weer tot leven.

Meer weten »

Sinjor Circo: Les Hirondelles

september 9
Sint-Andriesplaats,
Antwerpen, België

Het zaalpersoneel van Les Hirondelles doet er alles aan om de goede naam van het zieltogend restaurant hoog te houden… maar dan met (lucht)acrobatiek, humor en niet te vergeten: crêpes!

Meer weten »

de groote stooringe

september 14 - september 16
Roeselare,
Roeselare, België

Perfecte afsluiter van een hete circuszomer: het driejaarlijkse circusfestival van CC De Spil. Met vanaf 14 september ook Collectif Malunés als topact.

Meer weten »

Sinjor Circo

september 16
Van Trierstraat,
Antwerpen, België

Enkele vaardige koorddansers zorgen gegarandeerd voor verwondering. Volg hun adembenemende tocht op 14 meter hoogte. Is het je allemaal te angstaanjagend? Dan krijgt goochelduo Deux à la tâche je weer aan het lachen…

Meer weten »

Circus Ronaldo – SWING

september 20 - september 23
CC Evergem,
Evergem, België

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met ‘SWING’ maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt. Nestel je neer in onze tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ’40, terwijl de ooh’s en aah’s je om de oren vliegen. Geloof ons vrij, het zestal van ‘SWING’ zal je niet alleen charmeren met hun humor en…

Meer weten »
+ Exporteer Lijst van evenementen