Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Evenementen worden geladen
Zoeken

Evenementenweergavenavigatie

Toekomstige evenementen

Evenementenlijstnavigatie

juni 2017

Zomer van Antwerpen

juni 16 - september 3
Antwerpen,
2000 België

Vanaf 16 juni vind je Zomer van Antwerpen weer in alle hoeken van de stad. Het festival is meer dan twee maanden lang te vinden op de meest onverwachte locaties, met verrassend theater en het mooiste circus van het moment. Met muziek uit alle windstreken, straffe films en vrolijke bars voor een zonnige zomer. Nemen de circushonneurs waar: Théâtre d’un Jour (28 juni tot 20 augustus), C!RCA (5 tot 16 juli) en Le Groupe Acrobatique de Tanger (19 juli tot…

Meer weten »
augustus 2017

De Donderdagen: Cia Tresperté Circo-Teatro & Cirq Sabat

augustus 24
Ninove,
Ninove, België

OopartEen ongewoon gezelschap schijnt van een verre planeet zomaar spontaan voor onze ogen geland te zijn. De lieden zijn vastberaden ons de mogelijkheden van reizen door de tijd aan een schappelijke prijs te demonstreren. Ze willen ons een cataloog van hun strafste stoten en verbazingwekkendste circusacts tevoorschijn toveren. Helaas voor hen is vandaag geen dag als alle andere … ‘Oopart’ is een kleurrijke en sympathieke circustheatervoorstelling die de laatste avond van De Donderdagen 2017 met veel zwier en Spaanse flair…

Meer weten »

Cirk!

augustus 25 - augustus 27
Aalst

Gratis circusfestival in Aalst met o.a. Circus Marcel, Carré Curieux, Cie Krak, Cie Woest, Company Midnight, De Stijle Want, Hélaba Compagnie, La Bella Tour en Cie La Migration.

Meer weten »

Rue du Bocage

augustus 26 - augustus 27
Herve

Straattheaterfestival in Herve.

Meer weten »

Circus en straattheater op Uitzomeren

augustus 27
Sebrechtspark,
Brugge, België

Brugge sluit de zomer af met een gezellig eindezomerfeestje in het sfeervolle Sebrechtspark. Op zondag 27 augustus is het al circus en straattheater dat de klok slaat.

Meer weten »

De Donderdagen SURPLUS: Circolito/Da Stoelt – Black Coffee

augustus 31 - september 2
OCMW-site,
Burchtstraat, Ninove, België

De jongeren van het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! waren al meer dan eens te gast op De Donderdagen. Ditmaal komen ze met de circustent van Circus Ronaldo naar Ninove voor een driedaags surplus bij ons jaarlijks straat- en circustheaterfestival. De circustent verandert voor de gelegenheid in een gezellige koffiebar. Bestel er gerust iets bij de circusartiesten, maar schrik niet als ze plots dansen op de toog of jongleren met kopjes. De artiesten tonen een heleboel circustechnieken (roue cyr, acrobatie, main-à-…

Meer weten »

Cirque du Soleil – TOTEM

augustus 31 - oktober 29
Brussels Expo,

Op een eiland dat doet denken aan een reuzenschildpad, volgt TOTEM het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. Onderweg verkent de show ook onze dromen, onze oneindige mogelijkheden en de verbondenheid met de andere soorten op onze planeet. De nieuwe show van het Canadese Cirque du Soleil, Europese première.

Meer weten »
september 2017

Gitannekesfoor

september 1 - september 3
Witputstraat,
Herselt, België

De Gitannekesfoor is een (h)eerlijk nazomerfestival voor jong en oud. Tijdens deze 3 dagen van gezelligheid, muziek, circus, kinderanimatie en feest, geniet iedereen met volle teugen. Meer dan 500 vrijwilligers zetten hun passie en hard werk in om dit familiefestival mogelijk te maken. Duurzaamheid, creativiteit en originaliteit staan daarbij hoog in het Gitannekesvaandel. Enkele circusnamen: 15Feet6, Hélaba Compagnie, Locorotondo, Barto, Duo Berlingo.

Meer weten »

Circusfestival Clinge

september 3
Clinge,
Clinge, Nederland

Buitengewoon, gezellig en off-the-record circusfestivalletje in Clinge (NL), de thuishaven van De Vuurmeesters, ShakeThat, Pol & Freddy en Cie Ea Eo. Gratis en kindvriendelijk.

Meer weten »
+ Exporteer Lijst van evenementen